top of page

Εμμέλεια 2016

Η "Ελληνική Παράδοση" έλαβε μέρος στο φεστιβάλ "Εμμέλεια 2016" που διοργανώνει κάθε χρόνο το Θέατρο Δόρα Στράτου με το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ ανωτέρου επιπέδου για εκλεκτά συγκροτήματα, μέσα στο προπύργιο του ελληνικού χορού εδώ και 63 χρόνια.

Το Σωματείο μας παρουσίασε χορούς απο την Ανατωλική Ρωμυλία συνοδευόμενο από την ορχήστρα του κ. Γιώργου Κωτσίνη. Με τους Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, Μανώλη Κόττορο στο βιολί, Θωμά Κωνσταντίνου στο λαούτο και το τραγούδι και τον Μανούσο Κλαπάκη στα κρουστά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Θεάτρου Δόρα Στράτου Κο Άλκη Ράφτη για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια καθώς και όλα τα στελέχη του Θεάτρου για την αμέριστη βοήθεια και φιλοξενία τους και το βεστιάριο του Κου Φραγκιαδάκη Βαγγέλη ΄΄Ενδυμα και Παράδοση΄΄ που μας εμπιστεύθηκε τα αυθεντικά γυναικεία κουστούμια της συλλογής του.

Σας περιμένουμε όλους στην οικογένεια της ΄΄Ελληνικής Παράδοσης΄΄ όπου οι παραδοσιακοί χοροί τα τραγούδια , η αποτύπωση των ηθών και εθίμων της Πατρίδας μας είναι για όλους εμάς τρόπος ζωής. Το ταξίδι συνεχίζεται... Τα καλύτερα έρχονται...


Σημαντικές Εκδηλώσεις
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναρτήσεις ανα Ημ/νία
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ανάζήτηση με λέξεις κλειδιά
bottom of page