top of page

Ίλια 2019

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Ιλίου και η Διεύθυνση Πολιτισμού διοργάνωσε με επιτυχία και πλήθος κόσμου την γιορτή πολιτισμού Ίλια 2019 – Βασίλης Κουκουβίνος στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής. Μια γιορτή τεσσάρων ημερών με παρουσιάσεις χορών και όχι μόνο, από σχολεία, συλλόγους και άλλους φορείς.

Το Σωματείο μας, αρωγός όπως πάντα στις εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου συμμετείχε στα Ίλια, το Σάββατο 08 Ιουνίου 2019, με την παιδική ομάδα και χορούς και φορεσιές από την Κάλυμνο. Τα παιδιά μας, με την χάρη που τους διακρίνει και την παιδικότητα της ηλικίας μάγεψαν το κοινό και απέσπασαν το ζωηρό χειροκρότημα όλων. Ο «μηχανικός», ο ιδιαίτερος χορός των «σφουγγαράδων» της Καλύμνου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, το Σωματείο μας με περίπτερο εντός του χώρου των εκδηλώσεων, παρουσίασε τις δράσεις του και υποδεχόταν με κέρασμα και χαμόγελα όλους τους φίλους μας, τον Δήμαρχο της πόλης, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα όμορφα λόγια τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ιλίου, την Διεύθυνση Πολιτισμού, τους εθελοντές στο περίπτερο μας για την προσφορά τους και όλους εσάς τα μέλη μας και φίλους μας μικρούς και μεγάλους.

Τα καλύτερα έρχονται…

Οι χοροδιδάσκαλοι : Έφη Ρούτη – Βασίλης Τσούνης


Σημαντικές Εκδηλώσεις
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναρτήσεις ανα Ημ/νία
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ανάζήτηση με λέξεις κλειδιά
bottom of page